Cowboys & Aliens – Cowboys & Extratereștri (2011) Online Subtitrat in Romana

  • Player 1Netu.tv
Cowboys & Aliens – Cowboys & Extratereștri (2011)

Cowboys & Aliens – Cowboys & Extratereștri (2011)

First Contact. Last Stand.Jul. 29, 2011USA119 Min.PG-13
Nota ta: 0
0 0 voturi

Video trailer

Descriere

Vizioneaza filmul Cowboys & Aliens – Cowboys & Extratereștri (2011) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Jul. 29, 2011. Genurile acestui film online sunt: , , , .

1875, New Mexico. Un străin (Craig) se trezește că nu mai știe nimic despre evenimentele care l-au adus în orășelul Absolution, pierdut undeva în deșert. Singurul indiciu al poveștii sale este o brățară bizară pe care o are la încheietură. Străinul va descoperi rapid că orășenii din Absolution nu sînt deloc primitori cu nou-veniții și că nimeni nu mișcă fără ordinul colonelui Dolarhyde (Ford), care ține localnicii sub teroare cu mînă de fier. Dar teama lor nu e nimic față de ceea e vor trăi cînd orașul va fi atacat de creaturi înspăimîntătoare căzute din cer cu o viteză uluitoare, aruncînd lumini orbitoare cu care răpesc unul cîte unul din locuitorii orașului. Confruntați cu o spaimă care depășește orice și-ar fi imaginat vreodată, localnicii se îndreaptă spre singurul care pare că îi poate ajuta: străinul cu brățara ciudată. Acesta își dă seama că posedă un secret care ar putea da orașului o șansă de a lupta împotriva forțelor venite din cer. Ajutat de misterioasa Ella (OLIVIA WILDE, TRON: Legacy, The Change-Up), Străinul adună un comando format din foștii săi inamici, orășeni, Dolarhyde, împreună cu oamenii săi, infractori certați cu legea și războinici Chiricahua Apache. Aliați care, altfel, nu s-ar fi adunat niciodată, aceștia se pregătesc pentru o luptă pe viață și pe moarte cu un dușman necunoscut și extrem de periculos.

Titlul original Cowboys & Aliens
IMDb Rating 6.0 204,139 voturi
TMDb Rating 5.5 3,606 voturi

Director

Jon Favreau
Director

Distributie

Daniel Craig isJake Lonergan
Jake Lonergan
Olivia Wilde isElla Swenson
Ella Swenson
Harrison Ford isCol. Woodrow Dolarhyde
Col. Woodrow Dolarhyde
Keith Carradine isSheriff Taggart
Sheriff Taggart
Adam Beach isNat Colorado
Nat Colorado
Paul Dano isPercy Dolarhyde
Percy Dolarhyde

Asemănătoare

Edge of Fear – La limita fricii (2018)
Broken (2014)
2 Fast 2 Furious – Mai furios, mai iute (2003)
Jigsaw: Moștenirea (2017)
Polaroid (2019)
Godzilla: Final Wars (2004)
Dredd 3D: Ultima judecată (2012)
Ghayal Once Again – Ziaristul (2016)
Carrie (1976)
Shanghai Fortress – Fortăreața Shanghai (2019)
Family Blood (2018)
The Tip of the Iceberg – La punta del iceberg (2016)

KEYWORDS

Cowboys & Aliens – Cowboys & Extratereștri (2011) Online SubtitratCowboys & Aliens – Cowboys & Extratereștri (2011) Subtitrat in RomanaCowboys & Aliens – Cowboys & Extratereștri (2011) Film Online SubtitratFilme Online Subtitrate

Spune-ne părerea ta aici.

  • Salutare, guest