The Pillars of the Earth – Stâlpii pământului (2010) Online Subtitrat in Romana

Incheiat
The Pillars of the Earth – Stâlpii pământului (2010)

The Pillars of the Earth – Stâlpii pământului (2010)

Jul. 23, 2010
Nota ta: 0
0 0 voturi

Toate Episoadele

1Sezonul 1 Jul. 23, 2010

Creator

Distributie

Robert Bathurst isPercy Hamleigh
Percy Hamleigh
Donald Sutherland isEarl Bartholomew
Earl Bartholomew
Matthew Macfadyen isPrior Phillip
Prior Phillip
Rufus Sewell isTom Builder
Tom Builder
Ian McShane isWaleran Bigod
Waleran Bigod
Eddie Redmayne isJack Jackson
Jack Jackson
David Oakes isWilliam Hamleigh
William Hamleigh
Tony Curran isKing Stephen
King Stephen

Descriere

Vizioneaza serialul The Pillars of the Earth – Stâlpii pământului (2010) Online Subtitrat In Romana la o calitate superioara.

Povestea este plasată în Anglia secolului al XII-lea, într-o perioadă cunoscută în istorie ca Anarhia. Contextul istoric este definit de o tragedie de proporții, comparabilă cu scufundarea Titanicului: nava White Ship, care îl avea la bord pe unicul fiu legitim și viitor moștenitor al tronului Angliei, se scufundă în Canalul Mânecii. După moartea regelui Henric I a urmat o perioadă de mari frământări pentru preluarea puterii. Principalii pretendenți sunt Stephen, nepotul regelui (Tony Curran) și Maud, fiica regelui. În luptă se amestecă și familia Hamleigh, nobili scăpătați care încearcă să îl însoare pe brutalul lor fiu, William (David Oakes) cu frumoasa Aliena (Hayley Atwell), fiica guvernatorului de Shiring, Bartholomew (Donald Sutherland). Prin jocuri de culise William reușește să îl ucidă pe Bartholomew, acuzându-l de trădare și o violează pe Aliena sub privirile fratelui ei , Richard (Sam Claflin). Furiei lui William îi cade pradă și arhitectul său, Tom Builder (Rufus Sewell), al cărui vis de a construi o catedrală grandioasă este năruit. Nevoit să plece cu soția sa gravidă Tom rătăcește prin paduri iar soția sa naște un fiu care este dus la mânăstirea Kingsbridge și dat în grija părintelui Philip ( Matthew Macfadyen). Părintele Philip tocmai a aflat un secret, care ar putea decide lupta pentru tronul Angliei, de la Ellen (Nathalia Worner), o femeie care trăiește în padure și căreia îi sunt atribuite puteri de vrăjitoare. Tom se pune în slujba părintelui promițând să construiască o catedrală somptuoasă. Dar planurile celor doi vor fi continuu zădărnicite de episcopul local, Waleran Bigod (Ian McShane).

Titlul original The Pillars of the Earth
TMDb Rating 7.8 204 voturi
Prima aparitie Jul. 23, 2010
Sezoane 1
Episoade 8

Asemănătoare

Rogue (2013)
Diary of an Uber Driver (2019)
Ekaterina (2014)
Million Yen Women – Femeia de un milion de yeni (2017)
Submission (2016)
Marvel’s Luke Cage (2016)
Sun Records (2017)
American Woman (2018)
Chimerica (2019)
Carlo & Malik (2019)
Homemade (2020)
The Son (2017)

KEYWORDS

The Pillars of the Earth – Stâlpii pământului (2010) Online Subtitrat in RomanaThe Pillars of the Earth – Stâlpii pământului (2010) Serial Online Subtitrat HDThe Pillars of the Earth – Stâlpii pământului (2010) FSonline

Spune-ne părerea ta aici.

  • Salutare, guest